Hjem > Tekstiler/bagger > Koffert sort*

Koffert sort*

Varer på lager: 969


1085 NOK

Når du skal velge din koffert finnes det mange ulike aspekter å ta hensyn til. Den skal ha en passende størrelse, den skal ha de funksjonene du er ute etter, den skal være sikker og selvsagt skal den være fin.

Med CAB Köpenhamn fra Carlo kan du få alt det der - og litt til!
Kofferten kommer i tre ulike størrelser, så uansett om du skal på en weekendreise eller en lengre ferie finnes det et alternativ som passer, og skulle du likevel trenge mer plass er kofferten ekspanderbar med 25%. Den har et hardt skall av polykarbonat som beskytter din bagasje under reisen, og de fire store hjulene gjør kofferten lettmanøvrert og ruller på de fleste underlag. Utdragbart og justerbart teleskophåndtak for å dra kofferten eller to bærehåndtak for å løfte, alt for å gjøre reisen så letttvint som mulig.
CAB Köpenhamn er utstyrt med en fast og godkjent kodelås med TSA-funksjon for reiser til og fra USA - så du vet at bagasjen er beskyttet under hele reisen.

Det pene designet kommer i mer enn 18 ulike farger og finnes både som singelkoffert eller sett med 50+60+70 cm kofferter. Kofferten er lettpakket med en praktisk innredning, lommer, oppdelinger og reimer gjør at du enkelt kan organisere dine ting og holde dem på plass til destinasjonen er nådd.
CAB Köpenhamn har 3 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Medium:

Mål: 67x45x29/32 cm

Liter: 65/71

Vekt : 4,40 kg

Produkter i denne kategorien







Pannebånd 43 NOK







Reflekslue 127 NOK







Caps 125 NOK