Hjem > Profilartikler > Exentri lommebok

Exentri lommebok

Varer på lager: 25


263 NOK

NYHET:

Fra og med 2017 er alle EXENTRI® Wallet utstyrt med en RFID (Radio Frequency Identification) blokkerende nylon under skinnet på lommebokens ytterside.

Det er en tynn duk så det vil ikke være noen visuell forskjell på den nye utgaven, bortsett fra at det står preget «RFID block» med liten skrift på lommebokens innside (sammen med teksten «Genuine leather»).

Kortene skal således være beskyttet for avlesning når lommeboken er i lukket tilstand. Testene er utført av Euro Lab for International Transaction Technologies (Elitt), og gjelder normal standard, 13,56 MHz, for produkter som følger ISO 14443.

Mange av de nye bankkortene bruker RFID teknologi, slik at man kan betale uten å taste pin kode. I dette tilfelle benyttes Radio Frequency Identification for at terminalen i butikk skal kunne kommunisere med chipen i kortet. Samtidig har det vært en økende etterspørsel i markedet etter RFID beskyttelse i lommebøker, fordi mange er bekymret for RFID tyveri, altså muligheten for at noen skal kunne lese kortinformasjon på avstand og deretter misbruke denne. 

EXENTRI TM kortholder er en norsk oppfinnelse utviklet for å forenkle hverdagens transaksjoner av kort og kontanter. Kortholderen kombinerer det beste fra en vanlig kortholder; liten størrelse og oppbevaring av kort, med den tradisjonelle lommebokens fremste egenskap; oppbevaring av sedler.

Denne unike sammensetningen gjør EXENTRI TM til en liten og smart innretning som kan inneholde og administrere minimum syv forskjellige kort og i tillegg oppbevare sedler og kvitteringer, uten at disse må brettes først.

Den gir deg markedets raskeste adgang til dine to mest benyttede kort, uten å åpne kortholderen. Kredittkortenes magnetstriper beskyttes separat og lommene har egne utsparinger slik at kortene er lette å finne og bruke.

Noen fortrinn med en EXENTRI TM kortholder:

- Lett adgang til mange forskjellige kort
- Egen lomme for sedler og kvitteringer
- Effektiv
- Sikker
- Liten
- Stor brukervennlighet 

Produkter i denne kategorienBordfane 158 NOKReflekssele 48 NOKThermokopp 75 NOKHengekøye 320 NOKMusematte 50 NOKTermoflaske 188 NOKBelte 63 NOK